[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

CASIO V-R200 on helppokäyttöinen Android-pohjainen kassapääte 10"kosketusnäytöllä,jo- hon on integroituna kuittikirjoitin ja asiakasnäyttö.Monipuoliset liitännät mm.maksupäät- teelle,scannerille,keittiökirjoittimelle,lisänäytölle ja vaa'alle.Dallas(myyjä)avaimet.Isolla ra- halaatikolla.Yhdistettynä pilvipalveluun saat kaiken hyödyn irti,aikaan ja paikkaan katsomat- ta.Tämä kokonaisuus saatavana myös edulliseen 36kk:n vuokrasopimuksella.Alk.85€/kk        Ahola-cloud pilvipalvelu 39€/kk


CASIO V-R200CASIO V-R200VAKIONA KAIKKI TARVITTAVAT OMINAISUUDET ERI TOIMIALOILLE:

ASIAKASREKISTERI. TILIMYYNTIMAHDOLLISUUS. VARAUKSET(pöytävaraus,kampaamoaika-  varaus)Varaukseen voi lisätä työt ja tuotteet jne.Varatut tuotteet,työt jne.voi siirtää suo-  raan kassakuitille.MONIPUOLINEN PÖYTÄMYYNTIKÄSITTELY. KELLUVAT MYYJÄT/TARJOILI-JAT. VALIKOT JA RESEPTITOIMINTO(set menu)Yksi tuote/2 eri verokantaa.Alkuruoka,pää- ruoka,jälkiruoka. HELPPO OHJELMOINTI. ELEKRONINEN KONTROLLINAUHA. EAN-VIIVA- KOODITUOTTEET. RAPORTOINTI VAPAALTA AJANJAKSOLTA(kalenteri)Ei ole sidoksissa pv/kk tai vuosiraporttiin.Raportit automaattisesti haluttuihin sähköposteihin(esim.kirjanpi- täjä)

 

MIKÄLI HALUAT LISÄTIETOA TÄSTÄ ERITTÄIN MONIPUOLISESTA KOMPAKTISTA RATKAI-  SUSTA,NIIN YLHÄÄLLÄ OSIO OTA YHTEYTTÄ TAI SOITA SUORAAN,NIIN RAKENNETAAN          SINULLE JUURI SOPIVA KOKONAISUUS.