[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

                                            

                                                      MAKSUPÄÄTTEET:

 BAMBORA maksupäätteet erikseen tai QMP kassoihin integroituna.

 VERIFONE ja NETS maksupäätteet CASION malleihin integroituna.                     

 

 

 

BAMBORA ICT250: Monipuolinen,nopea sekä helppokäyttöinen ADSL yhteydellä.EMV-sertifioitu.Maksupääte voidaan liittää kaik-    kiin Quorion kassamalleihin.Alk.40€/kk. Alv.0%. Sis.palvelu-ja yllä- pidon,  huoltosopimuksen(mikäli laite rikkoontuu tahattomasti tai malli vaihtuu).Nettisovellus tapahtumien seurantaan ja kk-raport- tien tulostukseen tai tallennukseen.Sopimuksen allekirjoitus verk- pankki tunnuksilla.

 

 

 BAMBORA IWL250: Toimii erillisenä sekä kaikkiin Quorion kassa- malleihin integroituna.Wireless Multi Sim-kortti GPRS/3G.Päätet- tä voi käyttää akun ansiosta esim.torimyynnnissä,messuilla...Lähi- maksu.Alk.40€/kk. Alv.0%.Sis.palvelu-ja ylläpidon,huoltosopimuk- sen ja nettisovelluksen tapahtumien seurantaan ja kk-raporttien tulostukseen tai tallennukseen.Sopimuksen allekirjoitus verkko- pankki tunnuksilla.

  

 

BAMBORA IPP350: ADSL yhteydellä erikseen tai kassaan liitettynä nopea maksupääte.Maksupääte ja tapahtumanvälittäjä Bambora  antaa yhdessä nopean ja tehokkaan ympäristön.Lähimaksu.Netti- sovellus tapahtumien seurantaan ja kk-raporttien tulostukseen tai tallennukseen.Alk.40€/kk.Alv.0%.Sis.palvelu-ja ylläpito,huoltosopi- mus.Sopimuksen allekirjoitus myös verkossa pankkitunnuksilla.

 

 

 

 

 

VERIFONE YOMANI: Suuri värinäyttö opastaa maksamisen jokai- sessa vaiheessa.Selkeät valaistut näppäimet.Tukee lähimaksu- kortteja.Liitettävissä Casion kassajärjestelmään ja peruskassako- neisiin. Erikoistoimintoina monikäyttäjä ja käteisnosto.36kk:n sopimuksella 59€/kk. Sis.laite,kassaliitos,laite-ja ylläpidon. Reititys ja web raportointi. Avausmaksu 60€. Hinnat alv.0 %

 

                                                                                                                                                                                                                                                                VERIFONE Vx520: Maksupääte toimii sekä erillisenä tai integroi- tuna Casion kassajärjestelmään tai peruskassakoneeseen. Nopea prosessori hoitaa varmennustapahtumat nopeasti ja akku tarjoaa käyttömukavuutta sekä voit ottaa maksutapahtumia vastaan mis-sä vain. NFC-lukija vastaanottaa lähimaksukortit. 36kk:n sopimuk- sella 65€/kk. Sis.laite,sim-kortin,kassaliitos,laite- ja ohjelmiston ylläpito.Reititys ja web raportointi.Avausmaksu 60€. alv.0% 

 

 

                    NETS ICT-250 LAN: Kiinteästi asennettava pääte tehokkaaseen                          maksamiseen. Voidaan integroida Casion kassajärjestelmiin ja                            peruskassoihin. Maksaminen onnistuu myös etäluettavilla lähi-                          maksukorteilla sekä NFC-laitteilla. Suuri värinäyttö,taustavalot                          ja selkeät näppäimet. 36kk:n sopimuksella 79€/kk. Sis.Laite,kas-                        saliitos,laite-ja ohjelmisto ylläpito. Reititys ja web raportointi.                            Avausmaksu  60€. Hinnat alv.0%     

 

NETS IPP-350: Kiinteä iPP350 maksupääte on suunniteltu integroitavaksi Casion kassajärjes- telmään.Se takaa nopeat korttimaksut liikkeessä,vähentää jonoja ja parantaa asiakaspalve- lua. Integroitava iPP350 tukee kaikkien maksukorttien lisäksi lähimaksukortteja sekä NFC- laitteita. Netsin teknologia takaa turvalliset,luotettavat ja käyttäjäystävälliset maksutapah- tumat. Erikoistoimintona tippi.

NETS IWL250 tai BT: Kannettava iWL250 maksupääte on oivallinen valinta kaikille yrittäjille, joilla on tarve viedä maksupääte asiakkaan luokse tai joiden myynti on liikkuvaa. IWL250 on yksi markkinoiden pienimmistä ja kätevimmistä kannettavista maksupäätteistä. Kirkas väri- näyttö sekä lähimaksulukija.